LG G2 Mini ekskluzivno u Vip ponudi

Vip mobile i Odbojkaški savez Srbije predstavili su u četvrtak 24. aprila na splavu Play novu sezonu takmičenja Vip Beach Masters 2014 – Prvenstva Srbije u odbojci na pesku, koje će se ovog leta održati u 12 gradova širom Srbije. Atraktivan koncept, kvalitetna igra i raznovsrsna takmičenja najavljuju uzbudljivo odbojkaško leto za sve ljubitelje ove vrste odbojke.

No, Vip Mobile i LG Electronics iskoristili su ovaj događaj za još nešto: predstavljen je i zvanični telefon ovogodišnjeg Vip Beach Masters turnira, LG G2 Mini, koji je od 25. aprila premijerno dostupan u Srbiji samo u okviru Vip postpaid ponude.

Napravljen kao manja verzija višestruko nagrađivanog LG G2 telefona, novi model kompanije LG zadržava većinu korisničkih funkcija svog većeg „uzora“. Odličan IPS ekran od 4,7  inča i baterija jačine 2440 Ah prati Quad Core procesor i Android 4.4 Kit Kat operativni sistem. G2 Mini zadržao je inovacioni dizajn tastera sa zadnje strane.

LG-G2-mini-vs-G2-1024x768 (1)

Kenneth Ji, direktor LG Electronics Magyar Kft, izjavio je:

„G2 Mini ne nosi tu oznaku jer je manji već zato što zadržava minimalistički dizajn i filozofiju LG-a da postavlja svetske trendove i da svojim korisnicima pruži visoki kvalitet i odlične karakteristike.“

tweet

 

Tekst originalno objavljen na: marketingitd.com

Advertisements