Frenzy Spark Magazine

Ideja o Frenzy Spark magazinu nastala je sredinom novembra 2010. godine, i dok se tokom tih prvih par meseci uobličavala odabirom posebnih sadržaja, shvatili smo da pred sobom imamo pop kulturni magazin koji nudi svež i drugačiji pristup temama koje nisu u dovoljnoj meri zastupljene u drugim medijima, u našoj zemlji. Kako su izlazili novi brojevi, tako smo odmicali korak dalje sa svakim od njih, vizuelno i sadržajno. U međuvremenu, Frenzy Spark timu su se priključili novi autori i svako je doneo nešto svoje u magazin, gde posebno ističemo naučno-popularne tekstove kao jedan od glavnih potpornih stubova našeg medija, pored tekstova o filmu, muzici, umetnosti i popularnoj književnosti. Tu je svakako i naš sajt, koji je došao kasnije, ali je postao glavna platforma (pored Facebook fan stranice i Twittera) za komunikaciju i interakciju sa čitaocima našeg magazina.

Iza nas je godina u kojoj smo puno toga naučili, stekli pregršt novih iskustava, upoznali mnogo dobrih prijatelja i poslovnih saradnika. Naš je moto Light Up Your Mind, i zaista smo ponosni na činjenicu da na domaći web donosimo isključivo originalne i poučne tekstove, nastale iz pera naših autora.

spark

Ukoliko ste poklonik filma, muzike, nauke, umetnosti ili dobre knjige i verujete da možete interesantno da pišete o temama koje se tiču dostignuća ljudskog duha,  sa ljubavlju i posvećenjem – mesto Vam je uz nas.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s